Wakanpi Kenda

Elisabet i Josep, terapeutes i músics a Kartar Atma han desenvolupat una teràpia que combina diverses tècniques. Wakanpi Kenda els hi arriba de manera canalitzada i neix de la unificació de reiki, kinesiología, sanació quàntica i massatge vibracional amb bols tibetans i tambor xamànic. Amb aquestes eines ancestrals duen a terme sessions de sanació que poden anar des de 15 a 60 minuts (“la primera vegada recomanem no superar els 15 minuts”).

Tambor xamànic
El ritme del tambor facilita la curació i la realineació dels quatre regnes de l’existència humana: mental, espiritual, emocional i físic. Quan es toca el tambor, el seu ritme té la capacitat d’omplir l’habitació i ens envolta com l’úter de la nostra mare i la mare terra. Per tant, el tambor es considera femení i es diu que el seu ritme és el batec cardíac de la mare terra o en algunes cultures, el ritme cardíac de tota la vida. El tamborisme xamànic ens portarà a la llum i a estats de trànsit profunds, ens pot induir a estats de trance, regressions, viatges astrals o simplement gaudir d’una relaxació profunda i meditativa.

Bols tibetans
Utilitzat en meditacions i cures físiques, la barreja característica de ressonàncies harmòniques dels bols s’utilitza com a eina vibracional per induir la reducció de l’estrès, l’equilibri dels xacres, la sincronització energètica i la curació espontània. Efectivament, alteren la consciència en un estat de meditació pacífic i expansiu. Molts dels qui ho han provat  perceben un canvi fonamental en la seva visió del fenomen de l’espai, la claredat accentuada de la ment i el cos, la creativitat millorada i el sentit de la pau i el benestar. La curació amb bols tibetans té implicacions de gran envergadura  que es produeixen en nivells emocionals, espirituals i físics. Es tracta d’un procés regeneratiu junt amb un despertar espiritual que pot tenir conseqüències profundes sobre la malaltia i tots els aspectes de la nostra vida.

“Si acceptem que el so és vibració i sabem que la vibració toca cada part del nostre ésser físic, entenem que el so no només s’escolta a través de les nostres oïdes sinó a través de cadascuna de les nostres cèl·lules. Una de les raons per les quals el so sana a escala física és que ens toca i transforma profundament els plans emocionals i espirituals.
El so pot compensar els desequilibris en tots els nivells de funcionament fisiològic i pot tenir un paper positiu en el tractament energètic de pràcticament qualsevol malaltia.”

Actualment duem a terme les nostres teràpies als centres:

Tot Natural a Sant Boi de Llobregat

Centro Asha a Viladecans

El Centro Espiritual a Castelldefels

Si voleu demanar hora ho podeu fer al tlf:  664575224