Què és Wakanpi Kenda?
Wakanpi Kenda és una tècnica de teràpia vibracional que combina bols, tambors xamànics, sanació quàntica, kinesiologia i reiki. Desenvolupada per Elisabet i Josep, terapeutes i músics amb una llarga trajectòria en el món de la sanació i la connexió espiritual.

La teràpia vibracional és un instrument de curació, sanació, relaxació i meditació, ajuda a establir una vibració saludable en tot el nostre organisme, tant a nivell físic, mental o psicològic com emocional i espiritual.

Tota teràpia de so, es basa en el principi de ressonància, pel qual una vibració més intensa i harmònica contagia a una altra i aconsegueix modificar una freqüència dissonant a una altra més saludable.

El benefici és immediat, en pocs minuts el pacient sent els efectes de la teràpia. Hi ha pacients que reaccionen de manera diferent, alguns es queden plàcidament adormits, hi ha els qui han experimentat una mena de viatge, altres manifesten una connexió molt potent amb el seu jo interior.

Els grans experts en teràpia de so ja han descobert científicament que mitjançant el so es pot aconseguir l’auto-destrucció de les cèl·lules malaltes i la curació d’infinitat de malalties.

Hi ha un espai de pau en el nostre interior i l’alta vibració generada ens ajuda a entrar-hi, a ressonar amb la nostra veritable consciència o jo superior i amb aquest sentiment de pau i serenitat que tots portem dins.

La resposta és sempre positiva amb un resultat fins ara, totalment exitós.

Per a quin tipus de pacient està indicada la teràpia vibracional?
Per a totes aquelles persones, que estiguin travessant un període d’angoixa, depressió, por, problemes d’insomni, falta de concentració.
Per harmonitzar i equilibrar el sistema nerviós ja que disminueixen els nivells d’estrès i hipertensió.
Es recomana a persones molt mentals que necessiten connectar amb els seus sentiments, ajuda a comprendre i superar processos personals i anímics, així com a pacients hipersensibles.
Per a la neteja energètica tant de persones com animals i llocs.

O si  només vols gaudir una estona de relaxació profunda, ja que actua com un massatge profund a nivell de tots els àtoms del teu cos.

Beneficis de la teràpia vibracional

 • Millora i alleuja trastorns a nivell d’articulacions i ossos com artrosi i contractures gràcies al fet que allibera tensions musculars.
 • Expandeix i intensifica el cos àuric, que actua com a defensa energètica.
 • Augmenta les defenses de l’organisme i brinda pau interior.
 • Alleuja dolors musculars, sinusitis i migranyes.
 • Restableix l’equilibri del sistema endocrí, mitjançant la vibració de la hipòfisi o pituïtària.
 • Ajuda a eliminar les contractures.
 • Equilibra els dos hemisferis cerebrals.
 • Relaxa el cos, ment i esperit.
 • Equilibra els xacres i l’aura (i els òrgans i glàndules corresponents) fent que flueixi l’energia.
 • A nivell físic s’utilitza en la curació de qualsevol malaltia, per recarregar el nostre sistema energètic, per alleujar el sofriment i el dolor (inclou el dolor emocional).
 • Per eliminar inflamacions, per a estats d’ansietat, angoixa, estrès, depressió, tristesa, insomni, hiperactivitat.
 • Fa que els sistemes biològics funcionin amb més homeòstasi; calma la ment i amb això el cos i té efectes emocionals que influeixen en els neuro-transmissors i els neuro-pèptids, que al seu torn ajudaran a regular el sistema immunitari, el sanador que portem dins.

En què consisteix la teràpia?
Elisabet i Josep són els encarregats d’acompanyar el pacient durant tot el procés.

El pacient descansa en una llitera amb els ulls tancats, se li realitza una neteja i tractament energètic.

A continuació, se li aplica acupressió kinesiológica i un agradable massatge ayurvèdic que indueix a un estat de relaxació profunda.

En aquest punt es comença a aplicar la teràpia d’alta vibració, el pacient es concentra en els sons que produeix el terapeuta i en la vibració que genera en determinades zones del seu cos, on el terapeuta consideri oportú.

El pacient no ha de fer res més, només deixar-se portar, relaxar-se i gaudir.

El temps de durada de la teràpia va d’un mínim de 15 minuts a un màxim de 60.

 

Si voleu demanar hora ho podeu fer al tlf:  664575224