La Teva Cançó de L’Ànima

La societat actual ens ha ensenyat a viure sense escoltar el nostre cor, i una persona que no escolta la veu del seu cor mai podrà ser feliç. Sovint les nostres decisions, pors i bloquejos ens fan deixar de banda aquest camí i restem perduts sense saber quina direcció hem de seguir. Tots venim a aquest món amb una cançó de l’ànima, una melodia única que ressona al nostre cor junt amb unes paraules que ens fan re-connectar amb la nostra essència. Una cançó que ens fa retrobar el perquè estem aquí i quin és el camí que hem de seguir cap a la nostra veritable casa (el nostre JO SUPERIOR).


La nostra experiència com a músics i sanadors ens ha portat a voler ajudar a tothom que cregui que necessita descobrir o recuperar aquesta cançó que sabem que ens acompanya en el nostre camí per a mostrar llum allà on més la necessitem. A part dels nostres tallers també tenim l’opció de canalitzar la teva cançó de l’ànima a distància. Contactarem a través dels registres amb els teus guies i canalitzarem, gravarem i t’enviarem la teva cançó, necessitem el teu nom complet, data, hora i país de naixement. Si hi ha algun aspecte en concret que vulguis sanar en aquest moment, diguen’s-ho.

Nosaltres estem especialitzats en la sanació d’emocions, en desbloquejar l’energia mitjançant el so. T’ajudem a connectar amb el teu jo interior amb la música per poder entendre que et bloqueja, per sanar des de dintre però sota cap concepte t’oferim la solució per a un problema mèdic, quan l’energia bloquejada ha tocat un òrgan o s’ha convertit en una patologia física, la nostra teràpia serà un complement però mai la solució, en aquest cas s’han de seguir les recomanacions del metge especialista i recórrer a altres teràpies.

El temps mínim d’entrega de la teva cançó de l’ànima és d’un mes, tenim moltes peticions i és una feina que comporta una gran responsabilitat, connectarem amb els teus guies i amb tot el respecte demanarem el so i les paraules que necessites, descarregarem la informació dels teus registres i gravarem la teva cançó en qualitat professional.

El preu és de 100 € per cançó.

Si vols més informació escriu-nos a:  info@kartaratma.cat